Voordelen van radiatorbekleding

Voordelen van bezoek de site

Radiatorbekleding is een decoratieve optie om een radiator af te dekken. Hoewel radiatoren functioneel zijn, zijn ze niet per se stijlvol. Ze kunnen een doorn in het oog zijn in een huis of kantoor. Gelukkig is radiatorbekleding een eenvoudige oplossing die de radiator verbergt en helpt om de warmte binnen te houden. CanDo maakt radiatorbekledingen in verschillende maten, waardoor installatie en meting een fluitje van een cent wordt. Bovendien is hij verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur die zeker bij elk interieur past.

radiatorbekleding

Carbon radiatorbekleding van de firma Ilmberger vervangt het originele onderdeel. De bekleding is voorgeïmpregneerd met koolstofvezelmatrices en wordt met de hand aangebracht. Het is dubbel gecoat met een beschermende laag en blanke lak om duurzaamheid te garanderen. Deze radiatorbekleding is ontworpen om eenvoudig te installeren en schoon te maken en voldoet aan de hoogste eisen. En omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen, is het bestand tegen de ontberingen van het dagelijks gebruik.

De radiatorbuizen kunnen asymmetrisch of verticaal zijn. De kern kan een vast materiaal zijn of een composiet zijn. In beide gevallen kan de kern uit een enkel stuk of uit een meerdelige structuur bestaan. De bekleding is meestal aan het buitenoppervlak van de kern gebonden of is afgeplat. De bekleding kan worden aangebracht om luchtcirculatie rond de buizen of de hele kern mogelijk te maken. Naast esthetiek maakt bekleding het ook mogelijk om de ruimte voor andere doeleinden te gebruiken.

Klik hier voor meer informatie: 123ombouw